Kundfråga om laser


Hej Zachris

Blir glad att höra att du tyckte behandlingen var trevlig och inte besvärlig som du kanske föreställt dig.

När det gäller resultat brukar vi säga att maximalt resultat kommer 4-6 månader efter första behandlingen. Detta varierar från person till person beroende på en rad olika faktorer – ålder, grad av håravfall vid starten, övriga sjukdomar och medicinering mm m.m. Självklart spelar den genetiska faktorn in som alltid hos oss människor.

En laserkam är något du kan ha med dig på resor för att inte helt göra uppehåll i befintlig laserbehandling. Endast en laserkam kommer aldrig att ge dig någonting, tyvärr. Vi har under de åtta år vi jobbat med hårproblem sett några lyckade resultat eller att våra patienter varit nöjda. Snarare att vi bytt in en hel del laserkammar mot laserplattor och laserhjälmar (se dioder).

När det gäller laser så tror jag definitivt att en laserplatta skulle vara perfekt för dig. De är betydligt billigare än en hjälm och ger laser energi rakt ner i din hårbotten. Laserhjälmen passar de personer (oftast kvinnor) som har kraftiga håravfall även ner på sidan av huvudet. Laserplattorna kostar nya 9 900 – 11 900 – 13 900 beroende på om du köper 45/60 eller 75 dioder. Det kommer in plattor emellanåt när personer uppgraderar till laserhjälm. Dioderna håller upp mot 5 000 timmar så begagnade laserplattor är som ”nya”. Alla våra kunder sköter sina lasrar mycket väl så det finns nästan aldrig något slitage. Jag skall kolla vad vi har på lager som inte är sålt och vad som väntas in i närtid.

Kommentarer stängt.