Marknadsföring av kirurgi behövs


Hemsidan marknadsförs som sagt via SEO (se definition) samarbetspartners (genom bland annat sökordsoptimering). Vi är starka på vissa ord och har satsat på att optimera de ord och budskap sidans största besökarantal hittar oss genom. Detta är tyvärr inte ord som håravfall eller hårprodukter då konkurrensen på denna typ av ord är betydligt högre då både företag som Nordic Hair samt ett oändligt antal webshops slåss om dessa ord. Istället rankas vi högt på ord som ”frisyrer 2011” , ”frisyrgalleri” etc.

Vi anser dock fortfarande att www.hairworld.se utgör en relevant målgrupp då våra besökare är ytterst intresserade av hår och sidans innehåll då vi upplever en hög genomsnittlig besökstid mm. Besökarna klickar sedan runt på sidan och även fast håravfall inte är den mest besökta hemsidan antar jag att ni även är ute efter marknadsföra Nordic Hair som helhetskoncept och synas inför läsarna (som verkligen bryr sig om sitt hår och utseende). Vi har hittills sett att Svenska sidan utvecklas i samma takt som den danska och hoppas inom ett par år även nå samma nivå och statistik.

Nu är jag själv inte ytterst insatt inom håravfall men förstår att det är en spännande bransch som utvecklas mer och mer. Skulle därför vara intressant att inleda ett samarbete med er och lägga upp artiklar om vilka behandlingar som finns tillgängliga. Jag förstår att ovanstående text möjligtvis inte övertygar en som företag arbetandes med håravfall men vi har andra nöjda kunder inom just den branschen som återkommer med förlängning och utveckling av nuvarande samarbeten. Hoppas detta gett svar på din fråga. Undrar ni över något annat är det bara att höra av er. Hoppas du får en bra kväll

Kommentarer stängt.