Studier kräver ambitioner


Jag försöker plugga med Olof två kvällar i veckan och det går bättre för varje gång vi sätter oss. Tyvärr tycker Olof det är lite för mycket att läsa i alla ämnena och jag har fortfarande lite för dåligt koll på vad de gör i skolan och när de har läxor. De gånger jag snappar upp att prov är på gång så planerar vi vår läsning men rätt var det är så dyker det upp ett prov ”om två dagar” och då har vi 40 sidor (se innehållsförteckning) att gå igenom på kort tid och då blir det jobbigt för alla. Men jag har tagit ledigt alla onsdagar efter klockan tre så nu har jag tid att börja djupdyka i Olofs läxor för att kunna ge honom en bättre planering för alla prov. Håller på att kontakta några av hans lärare för att se när prov kommer och om Olof skall försöka göra om de tidigare proven som han missat eller inte presterat bra på.

 

Kommentarer stängt.