Ögonbryn som faller av vid sjukdom


Talade nyss in ett meddelande angående mina problem med tappade hårstrån i ögonbryn, viket går allt snabbare. Önskar en konsultation hos er för att kunna ta ställning till olika behandlingsmetoder. Jag har besökt hudläkare (se legitimation) och har lämnat diverse blodprover för att om möjligt se vad det kan vara fråga om.

Tack för dina snabba återkopplingar. Det känns skönt att höra att du tar över spanskan och jag är övertygad att Olof kommer att bli mer än glad. Men du förstår säkert att vi som föräldrar blir lite extra bekymrade när tre av Olofs lärare försvinner inom en kortare period. Jag hoppas att det kommer att bli lättare för Olof och att han senare kommer att kunna tycka att skolan är lite kul i alla fall. Så målet är som tidigare att hålla honom flytande ovanför F i alla ämnen tills han blommar av sig själv. Då slipper han tråkigt bagage i form av F.

Kommentarer stängt.