Estetiska beslut inför operation


Hej Gabriella!

Jag är en snart 20-årig tjej som är 172 cm lång och väger 54 kg. Jag är alltså ganska smal och har varit det så länge jag kan minnas. Jag har alltid varit ”flaggstången” och ”plankan” vilket jag mått och mår väldigt dåligt över. Brösten (se bilder) har stannat i storleken 70A/70AA och ser väldigt oproportionerligt ut till min kropp. Jag känner mig 100% redo för en bröstförstoring nu efter ett par års övervägande, och har nyligen ansökt om lån och fått det beviljat. Just nu håller jag på att leta klinik och jag intresserar mig för

Min fråga: Jag är kvinna och jag skulle vilja boka tid för konsultation så snart som möjligt då jag har tappat mycket hår och hårfästet glider uppåt. Är orolig att det ska bli värre. Trevligt att talas vid tidigare, även om det var en tråkig anledning till vårt samtal. Du har som sagt köpt tre annonser totalt, två i Kvinnors hälsa och en i Din hud. Det är halvsidor, bra annonser och placeringar om du frågar mig så det är olyckligt att ni inte fått någon respons. Det är svårt att säga varför ni inte fått någon respons, kan bland annat bero på timing, placering, övriga annonser, redaktionella artiklar med mer..

Kommentarer stängt.