Behandlingar för ögonbryn


Det finns också flera olik behandlingar beroende på hur dina tunna ögonbryn ser ut. Hårtransplantation (www.nordichair.se), PRP-injektioner eller mikropigmentering är olika alternativ som ger bra resultat. Jag har sedan en tid tillbaka fått något som liknar Psoriasis eller mjäll. Tänkte först som många andra att det är säkerligen mjäll och skaffade bra mjällschampo, men nu efter två månaders behandling så blir det inte bättre. Det vore bra om vi kunde lösa receptfrågan så snart som möjligt. Det är främst två recept vi skulle behöva använda – Tapin/Emla och Propecia. Fördelningen är säkert 95/5 men jag träffade två killar förra veckan som hade gått och ”krokat upp” om jag hade kunnat hjälpa dem med recept. Propecia och PRP är ett bra koncept att sälja in. Nu gick de vidare till husläkare eller inte – det har jag inte koll på.

Kommentarer stängt.